Ce ai voie să iei în bagajul de mână în avion Wizz Air

Dacă te pregătești pentru călătoria ta cu Wizz Air și te întrebi ce poți lua în bagajul de mână, e important să fii la curent cu regulile și restricțiile companiei aeriene. Pentru a te ajuta să îți pregătești bagajul pentru zborul cu Wizz Air, iată ce ai voie să iei cu tine în bagajul de mână și care sunt regulile de siguranță și restricțiile impuse de companie.

Articole personale și documente importante

În bagajul de mână poți lua articole personale și documente importante cum ar fi pașaportul, biletul de avion, cardul de îmbarcare, actele de identitate și alte documente necesare călătoriei tale. Este recomandat să ai aceste documente la îndemână și să le păstrezi într-un loc sigur în timpul călătoriei.

Bagaj de mână standard

Compania aeriană Wizz Air permite pasagerilor să transporte un bagaj de mână standard gratuit la bordul aeronavei. Acesta trebuie să respecte dimensiunile și greutatea specificate de companie pentru a fi acceptat la îmbarcare fără costuri suplimentare.

Dimensiunile și greutatea bagajului de mână

Dimensiunile și greutatea permise pentru bagajul de mână variază în funcție de tipul tarifului și opțiunile alese la rezervare. În general, pentru majoritatea tarifelor, dimensiunile maxime acceptate pentru bagajul de mână sunt de 40x30x20 cm și greutatea maximă este de 10 kg.

Conținutul bagajului de mână

În bagajul de mână poți lua obiecte personale cum ar fi haine, încălțăminte, produse de igienă personală (sub formă de lichide sau geluri în recipiente de maxim 100 ml fiecare), aparate electronice (telefoane mobile, laptopuri, tablete), cărți, reviste, documente de călătorie, medicamente necesare pe durata zborului și alte obiecte de uz personal.

Obiecte interzise în bagajul de mână

Este important să fii conștient de obiectele interzise în bagajul de mână pentru a evita problemele la controlul de securitate și la îmbarcare. Printre obiectele interzise se numără substanțele inflamabile, explozive, substanțele toxice sau periculoase, armele și obiectele ascuțite sau tăioase.

Bagaj suplimentar și servicii opționale

Pentru a călători cu mai multe bagaje sau pentru a adăuga servicii opționale precum prioritizarea îmbarcării sau selecția locurilor în avion, Wizz Air oferă opțiuni suplimentare contra cost. Poți rezerva un bagaj de cală sau poți adăuga servicii opționale în timpul rezervării biletului de avion sau ulterior, prin intermediul contului tău de pasager Wizz Air.

Așadar, acum că știi ce ai voie să iei în bagajul de mână în avionul Wizz Air, poți să îți pregătești călătoria cu încredere și să te bucuri de zborul tău cu această companie aeriană de încredere.

Întrebări frecvente

Pentru a veni în întâmpinarea pasagerilor, iată câteva întrebări frecvente și răspunsurile corespunzătoare legate de regulile și restricțiile bagajului de mână în avioanele operate de Wizz Air:

Întrebare Răspuns
Care sunt dimensiunile maxime pentru bagajul de mână? Dimensiunile maxime acceptate pentru bagajul de mână sunt de 40x30x20 cm pentru majoritatea tarifelor.
Ce obiecte sunt permise în bagajul de mână? Poți lua în bagajul de mână obiecte personale cum ar fi haine, încălțăminte, produse de igienă personală (în recipiente de maxim 100 ml fiecare), aparate electronice, cărți, documente de călătorie și medicamente necesare pe durata zborului.
Care sunt obiectele interzise în bagajul de mână? Obiectele interzise în bagajul de mână includ substanțe inflamabile, explozive, substanțe toxice sau periculoase, armele și obiectele ascuțite sau tăioase.

Acestea sunt doar câteva dintre întrebările frecvente legate de bagajul de mână în avioanele Wizz Air. Pentru informații mai detaliate sau pentru alte întrebări, te sfătuim să consulți site-ul oficial al companiei sau să contactezi serviciul lor de relații cu clienții.

Photo of author

Azmin

Lasă un comentariu