Despre Medical Tex

medicaltexÎnfiinţată din capital integral privat, clinica MEDICAL TEX a fost concepută prin alocarea tuturor resurselor posibile pentru ca pacienţii să beneficieze de servicii medicale de calitate, desfăşurate într-un spaţiu nou, ultramodern, dotat cu aparatură şi instrumentar de ultimă generaţie.
Organizată pe cabinete medicale, clinica MEDICAL TEX acoperă cu succes o gamă foarte largă de servicii medicale. Pacienţii sunt aşteptaţi întru-un ambient primitor de personalul clinicii, pentru investigare, diagnostic şi tratament, în cabinete de obstretică-ginecologie, morfologie fetală, urologie, cardiologie, medicina muncii, psihologia muncii, O.R.L., neurologie.
Pentru a oferi servicii medicale la nivel excepţional, a fost formată o echipă de medici şi asistenţi recunoscuţi în Botoşani, completată prin colaborări cu medici şi profesori doctori din Iaşi. Acest lucru conferă clinicii MEDICAL TEX standardul de instituţie medicală de elită, în care valoarea echipei şi ambientul primitor, oferta largă de specialişti, flexibilitatea în relaţiile cu pacienţii sunt prioritate pentru administratorii clinicii.