Centru de imagistica

elastografie 003Centru de imagistică din cadrul clinicii MEDICAL TEX are o dotare de excepţie asigurată de 3 tipuri noi de ecografe, produse în 2012, din gama Logiq a General Electric (USA) şi va aduce beneficii remarcabile pentru bolnavi. Aceste ecografe ultrasonografice permit efectuarea unor examene utile şi suficiente pentru diagnosticarea corectă, fiind configurate special pentru a acoperi toată gama de solicitări pe discipline medicale. Ecografiile pot fi efectuate 2D, 3D, 4D în timp real.
Nou şi unic în Botoşani : MORFOLOGIE FETALA

Începând cu data de 1 ian 2013 Clinica Medical Tex are la dispoziție aparatură de imagistică medicală de ultimă generație. Echograful "VOLUSON S8" rulează cele mai precise programe de imagistică, disponibile în acest moment pe piață.
Folosind această aparatură de ultimă generație, clienții pot beneficia de imagini de înaltă rezoluție ce pot fi puse pe suport CD DVD sau Memory Stick. Imaginile astfel prelucrate vin în ajutorul clientului pentru o mai bună diagnosticare sau pur și simplu pentru a avea o amintire, mai ales în cazul echografiilor 3D/4D din timpul sarcinii. Clinica Medical Tex  garantează calitatea echografiilor 3D/4D, având în vedere faptul că acestea sunt prelucrate de aparatură medicală produsă de firme cunoscute în domeniu care își updatează în permanență programele pentru o cât mai mare performanță.